Redskaber øger det faglige fokus, marts 2018

Redskaberne fra www.fangfaget.dk, er med til at gøre medarbejderne på Aars-tilbuddene skarpere til at dokumentere deres faglighed.

 


Forandringer presser arbejdsmiljø, maj 2018
Specialbørnehjemmet Kvisten satte arbejdsmiljøet på dagsorden bl.a. med hjælp fra kredsens socialfaglige konsulent for bedre at kunne håndtere arbejdspladsens mange forandringer.


Det er helt vildt godt, januar 2017 

Redskaber udviklet af Socialpædagogerne Nordjylland er med til at sætte fagligheden på dagsordenen blandt medarbejderne i de beskyttede værksteder i Vesthimmerlands Kommune.


Samarbejde om faglighed, januar 2017 

Vesthimmerlands Kommune samarbejder med Socialpædagogerne Nordjylland om at styrke fagligheden på de socialpædagogiske arbejdspladser i kommunen.


Et godt og enkelt redskab, maj 2016 

Socialpædagog Melissa Koloamatangi Hansen har afprøvet et af de redskaber, som er blevet udviklet til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed.


Få nyt fokus på fagligheden, maj 2016 
Projektet, Socialpædagogerne i fremtiden, er ved at være afsluttet i Nordjylland. Det har resulteret i otte redskaber til at sætte fokus på den socialpædagogiske faglighed.Socialpædagoger skal synliggøre deres værdi, november 2015 

Socialpædagoger skal synliggøre deres værdi Socialpædagogernes samarbejdspartnere efterspørger bedre dokumentation af det socialpædagogiske arbejdes værdi.


Nyt projekt om faglighed, juli 2015 

Socialpædagogerne Nordjylland vil nu udvikle redskaber, som kan gøre socialpædagogerne bedre til at sætte ord på deres egen faglighed.