Lav din egen plakat

Forklar Fagligheden

Meget socialpædagogisk arbejde kan ligne helt almindelig hverdag, men bag de hverdagsagtige aktiviteter er mange socialpædagogiske overvejelser og faglige mellemregninger, som er med til at skabe relationer, udvikling og give borgerne en meningsfuld hverdag.

De fire plakater med billeder fra den socialpædagogiske praksis er med til at synliggøre, at der sker meget mere end det, som man lige umiddelbart kan se.

Prøv at lave din egen plakat: Tag et billede fra din socialpædagogiske hverdag – upload det her og brug skabelonen til at skrive, hvad du ser med det blotte øje, og hvilken socialpædagogisk faglighed der faktisk gemmer sig i billedet.

Udfyld felterne

Tag et billede eller lav en tegning fra din socialpædagogiske hverdag og tag et billede af den. Du kan fx bruge din iPad eller sende billedet/tegningen til din mail og færdiggøre plakaten på din computer. Udfyld tekstfelterne, som skal stå som forklaring til din plakat. Til højre kan du se et vejledende preview af, hvordan din plakat kommer til at se ud. Når du er færdig, så tryk på LAV PLAKAT.

Vælg et billede Hvad ser du? Det der sker i virkeligheden

Preview

Du ser måske blot...

Men der sker mere, end du ser.

Forklar Fagligheden - lav din egen plakat på fangfaget.dk

Plakaterne

Hvis du er medlem af Socialpædagogerne Nordjylland, kan du gratis bestille de fire plakater til din arbejdsplads